Industri Nyheder

Sådan installeres udendørs trådløs router

2020-11-05
Der er mangetrådløse routere indendørs, udendørs, eller ombord og bærbar. Indendørs, indbyggede og bærbare routere er mere bekvemme og enkle at installere. Der er dog flere krav til installation af trådløse udendørs routere. Sådan installeresudendørs trådløse routere?
1. Sådan installeresudendørs trådløs router
1. Fast
Hvis den er fastgjort på væggen, skal du slå huller i den tilsvarende afstand på væggen i henhold til størrelsen på væghullet bag på routeren, så hænge stålspik i hullerne og hænge enhedens væghuller på stålspik. Routeren kan fastgøres på væggen; hvis den er fastgjort på en stang, kan du klemme routeren på stangen og derefter bruge et nylontov til at passere gennem væghullet og binde det til væggen.
2. Netværksforbindelse
Efter fixing kan du forbinde routerens interface til POE-porten på injektoren med et netværkskabel og derefter tilslutte strømforsyningen for at se, om routerens indikator er tændt. Generelt starter systemet inden for et minut efter tænding. Indikatorlampen lyser blåt.
3. Linkkontrol
Standardtilstanden forrouterer AP-tilstand, så efter tilslutning til strømforsyningen skal du manuelt konfigurere computerens statiske IP-adresse. AP-tilstandens IP-adresse er 192.168.2.1. Når computerens IP-adresse er indstillet, skal den være i "Start" "Kør" Indtast ping192.168.2.1 for at bekræfte, at routeren er tilsluttet, hvis ikke, skal du kontrollere den lokale adressekonfiguration eller indikatorlampen.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept